2015-10-04 17:24:03• hírek • Szatmár.ro

Közlekedési balesetek hétvégéje

Autósok, bicajosok, szekeresek baleseteztek - gyalogosok sérültek meg a hétvégén.

Október 2-án hajnali 2:15-kor értesítették a szatmári rendőröket, hogy Lázári közelében baleset történt. Egy autós elsodort egy 21 éves lányt, aki szabálytalanul, az úttesten közlekedett. Az autós elhagyta a baleset helyszínét. A rendőrök kiderítették, hogy Victoria B. vezette az autót. A Fordjának az ideiglenes rendszáma júniusban érvényét vesztette, a nő pedig nem rendelkezett jogosítvánnyal. A nőnek a testi sértésért és a baleset színhelyének az elhagyása miatt is felelnie kell a törvény előtt.

Pusztadarócon is baleset történt: egy Seattal közlekedő 25 éves fiatal összeütközött a főúton kerékpárral közlekedő Maria B.-vel. Az 59 éves sérültet a Szatmár Megyei Kórházba vitték, ahol ellátták sérüléseit.

Október 2-án 13 órakor a tasnádi rendőröket értesítették arról, hogy Szakaszon, a DN 1F jelzésű úton Alin G. a Ford márkájú haszongépjárművét vezette, amikor figyelmetlenségből elhagyta az úttestet és az autója jobb oldalával elsodorta Iosif S.-t, aki az út szélén ment, mivel az illető útszakaszon nincs járda kialakítva.

Csonkáson egy 40 éves férfi a Volkswagenjével közlekedett, amikor elütötte Iosif E.-t. A kerékpáros nem volt figyelmes, amikor balra fordult, a menetiránnyal szemben.

Lekence településen az avasfelsőfalui rendőrök érkeztek egy baleset helyszínére. Egy 16 éves fiú egy nem megfelelően felszerelt kerékpárral közlekedett - mint kiderült, nem volt kivilágítva - amikor összeütközött egy szintén kivilágítatlan szekérrel. A szekeres elhagyta a baleset helyszínét, de hamar kiderült, hogy a 75 éves Ionas G. irányította a járművet. A kerékpáros kórházba került, a balesetben eltört az egyik ujja.

Szombat délután a DN19-es országút batizi szakaszán Alexandra M. Daciájával közlekedett, ám mivel nem tartotta be az előírt követési távolságot, egy traktor vontatta utánfutónak ütközött. Az autóvezető könnyebb sérüléseket szenvedett.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: