2019-08-01 16:04:45• hírek • Bede Emőke

Közlekedési baleset Erdődön: az egyik jármű átszakította a kerítést

Durva közlekedési baleset történt a 19-es jelzésű országúton, Erdőd Szakasz felé vezető kijáratánál: egy személyszállító kisbusz kerítésnek hajtott, egy személyautó pedig árokba borult.

A Szamos Katasztrófavédelmi Felügyelőséghez befutó segélyhívás szerint négy személy sérült meg, de szerencsére egyikük sem rekedt a roncsokban. A helyszínre a SMURD és a Szatmár Megyei Mentőszolgálat autói is kisiettek, ám a bejelentéssel ellentétben nem négy, hanem tíz személy volt érintett a balesetben. Öröm az ürömben,hogy súlyosan egyikük sem sérült meg, mindannyian visszautasították a kórházba szállítást. 


Meg nem erősített információk szerint az elől haladó Dacia Logan szeretett volna balra kanyarodni, ezért lassított, viszont az utána érkező Renault kisbusz nem vette észre a villogó irányjelzőt, és előzési manőverbe kezdett. Sajnos az ütközést már nem tudták elkerülni. A Dacia az árokba hajtott, a Renault pedig olyan vehemens erővel csapódott neki az árok túloldalán futó téglakerítésnek, hogy szó szerint beszakítota azt. A baleset pontosabb részleteinek tisztázása érdekében a rendőrség helyszíni vizsgálatot végzett, melynek első következtetései későbbre várhatók. Addig is beszéljenek magukért a képek.




 



 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: