2018-11-26 14:30:14• hírek • Bede Emőke

Közkívánatra három előadást is tart Szatmárnémetiben a Kaláka!

Hallottad már, hogy városunkban koncertezik a Kaláka együttes? Ha hallottad, azért, ha pedig nem, akkor azért is érdemes tudnod, hogy nem kettő, hanem egyenesen három előadással lepik meg a helyi közönséget.

Mint arról korábban a Szatmár.ro is beszámolt, december 7-én Szatmár megyébe érkezik a méltán népszerű Kaláka együttes. Az RMDSZ Szatmár megyei és városi nőszervezete által szervezett esemény a kezdeti tervek szerint két szatmári és egy nagykárolyi koncertet tartalmazott volna, viszont a hatalmas érdeklődésre való tekintettel a szervezők és az együttes úgy döntöttek, hogy városunkban nem kétszer, hanem háromszor is színpadra áll a Kaláka. Ez nem jelent mást, minthogy a 11 és a 16 órás koncert kellett 13:30-tól is hallhatjuk őket.
 

Mindhárom alkalommal a Szabad-e bejönni ide betlehemmel? című előadást lehet megtekinteni, mely nem csak a kisiskolások szívébe lophatja be magát, hanem ideális program lehet az ünnepre készülődő kisgyerekes családok számára is. És hogy mit is hallhatunk az előadás során? Elhangzanak magyar és más nemzetiségű karácsonyi népdalok, régi egyházi énekek és karácsonyi versekre írott Kaláka-dalok, így mindenki megtalálhatja majd a saját ízlése szerint valót.
 

Az előadás helyszíne változatlanul a Dinu Lipatti Állami Filharmónia koncertterme lesz. Jegyek korlátozott számban november 20-tól kaphatóak a RMDSZ székházában, minden hétköznap 8:30 és 16 óra között. Emellett azt is érdemes tudni, hogy az előadás után a résztvevő gyerekek apró ajándékban is részesülnek a szervezők jóvoltából. Az előadás nem jöhetett volna létre, ha a megyei és a városi nőszervezet kemény munkáját nem támogatta volna az RMDSZ országos nőszervezete, így őket is hatalmas köszönet illeti az esemény megvalósulásával kapcsolatban.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: