2009-05-14 10:49:06• hírek • Szatmár.ro

Közgyűlést tartott a Véndiákszövetség

Szerdán tartotta éves Közgyűlését a Szatmárnémeti Kölcsey Ferenc Védiákszövetség.  Gönczy Gábor megnyitója után beszámoló hangzott el a 2008-as tevékenységről, bemutatták a 2008-as  költségvetést és a cenzori jelentést.

A közgyűlésen sor került a tisztújításra is: a Vezetőségi Tanács újraválasztotta az eddigi vezetőséget, azaz a következő tisztújító közgyűlésig is a következő lesz a szövetség vezetősége: Gönczy Gábor elnök, Tóth Géza alelnök, Merk Zsuzsanna pénzügyi felelős, Kruzlics János titkár és Tóth Judit pénztáros.

Gönczy Gábor beszámolójában összefoglalta a Véndiákszövetség elmúlt évi tevékenységét, hiszen a szervezet tagjai rengeteg rendezvényen vettek részt társszervezőként, kezdve a Családi hétvégétől a Partiumi Magyar Napokig. A szövetség támogatta továbbá a megyében tanuló tehetséges diákokat is és díjat adtak többek között a Kölcsey Ferenc, a Református és Hám János gimnáziumok végzőseinek.

- Most is nagy munkában vagyunk. Újra közeledik a várva várt július 10.-11.-diki Véndiáktalálkozó, immár a XVIII-dik. Sűrüsödnek az események és beindul a már megszokott gépezet, amely évek óta igyekszik a lehetőségekhez képest a legtöbbet nyújtani vendégeinknek, véndiáktársainknak. Sajnos nem mindig tudunk es nem is mindig lehet egyszerre mindenkinek kedvében járni. Az, hogy hála Istennek sok és egyre több generáció érzi magáénak a találkozónkat, kompromisszumos megoldásokra kényszerít minket, ami egyszerre jó, és rossz is, annak függvényében, hogy ki melyik oldalról szemléli - mondta el a Szatmár.ro-nak az elnök.

Gönczy Gábor továbbá reményét fejezte ki az ügyben, hogy idén többen is csatlakozni fognak a Véndiáktalálkozó szervezőbizottságához.


Közgyűlést tartott a véndiákszövetség
Közgyűlést tartott a Véndiákszövetség


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: