2011-02-03 16:46:56• hírek • Szatmár.ro

Tartalmas lesz a MIÉRT hétvége

Tisztújító közgyűlést tart a Magyar Ifjúsági Értekezlet, a találkozó alkalmával az elnökválasztás mellett lesz bórkóstoló, buli, disznóvágás.

A küldöttek már pénteken megérkeznek városunkba, azonban a rendezvény hivatalos megnyitójára február 5-én, szombaton reggel 9 órától kerül sor az Astoria Hotelben.

Az ünnepélyes megnyitón részt vesz Markó Béla, az RMDSZ Szövetségi elnöke, Bodor László a MIÉRT elnöke, Korodi Attila a MIÉRT társelnöke, Csehi Árpád Szabolcs az RMDSZ Szatmár megyei szervezetének elnöke, Kereskényi Gábor az RMDSZ Szatmárnémeti szervezetének elnöke, illetve Nagy Szabolcs, a Szatmár Megyei Ifjusági Tanács elnöke. A megnyitót Kovács Máté, a MIÉRT alelnöke vezeti le.

Ezt követően folytatják a küldöttgyűlés munkálatait, délután pedig csoportosan kilátogatnak Szatmárhegyre, a szövetség által szervezett első böllérversenyére.

Délután fél 5-kor Kovács Péter, a MIÉRT volt elnöke, az RMDSZ jelenlegi alelnöke tart előadást, majd Borboly Csaba, Hargita Megye Tanácsának elnöke veszi át a szót, aki szintén volt elnöke a Magyar Ifjúsági Értekezletnek. Az előadásokat követően a nap hátralévő részén a küldöttgyűlés tovább folytatja tanácskozásait.
A vacsorát követően MIÉRT-es buli lesz a Downtownban.

A programsorozat zárónapján ülésezik a Miért elnöksége, majd 14 órától beszámolnak a sajtó képviselőinek a hétvégéről.


Borboly is jelen lesz az eseményen
Borboly is jelen lesz az eseményen


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: