2009-04-27 15:02:30• hírek • Ferenczi Noémi

Közgyűlést tart a Véndiákszövetség

Gönczy Gábor
Gönczy Gábor

Idén, május 13-án, 18 órai kezdettel tartja éves közgyűlését a Szatmárnémeti Kölcsey Ferenc Védiákszövetség a Kölcsey Ferenc Főgimnáziumban.

A közgyűlésen beszámoló hangzik majd el a Véndiákszövetség tavalyi tevékenységéről. „A Véndiákszövetség nem csak a véndiáktalálkozó megszervezésével foglalkozik. Számos rendezvény társszervezői vagyunk és igyekszünk támogatni a magyar diákokat különdíjakkal, pénzjutalommal, ezen kívül több civil szervezetet segítettünk különböző programok megszervezésében, csak hogy néhányat említsek a tavalyi tevékenységeink közül"- mondta el a Szatmár.ro-nak Gönczy Gábor, elnök.

A közgyűlésen sor kerül a 2008-as költségvetés elfogadására, valamint az idei év tervezett tevékenységeinek elfogadása.

„Szeretnénk ha minél többen részt vennének ezen a közgyűlésen. Ötleteket, javaslatokat várunk az idei rendezvényekkel kapcsolatban"- magyarázta Gönczy.

Az idei talákozó július 10-11-én lesz. Az előző évi rendezvényekhez hasonlóan, a pénteki napon kulturális programok lesznek, szombaton pedig felvonulás, illetve köszöntők hangzanak majd el, és ekkor kerül sor az utcabál hangulatú elő zenés bulira is.

A Véndiáktalálkozó egyik megható momentuma: találkozás a volt tanárokkal az iskola tanári szobájában

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: