2007-02-26 12:55:54• hírek • Tamás Jakab

IV. Film.Dok Fesztivál

 Részvételi és nevezési felhívás főiskolák és egyetemek hallgatóinak.

Idén ismét megrendezésre  kerül a Film.Dok Magyar-Román Dokumentumfilm Fesztivál. A fesztivál időpontja: 2007. május 14-20. Helyszíne: Csíkszereda.

A rendezvény idén immár negyedik alkalommal jelentkezik, és elsődleges célja a dokumentumfilm műfajának korszerűsítése, a modern nyelvezet kialakítása, illetve a fiatal alkotók pályakezdésének segítése. Ezért kiemelten fontosnak tartják a diákok részvételét alkotóként, diákzsűritagként és közönségként egyaránt.

 

Amit kínálnak:

az első 50 jelentkező teljes ellátása diákzsűritagként valamennyi, diákjai által a Film.Dok-on képviselt intézmény max. 2 szavazatot kap a diákzsűriben. az eddigi Film.Dok fesztiválokon díjat nyert rendezők vezetésével szakmai kollégiumok délelőttönként. Kurzusvezetők: Sára Sándor, Vivi Dragan Vasile, Cornel Michalache, Zigmond Dezső. néhány leendő kurzus téma: Modern technológiák a dokumentumfilm készítésében, Vizuális film formanyelv, Dokumentumfilm műfajok. mobilfilmes, online elérhető külön nevezési kategória (további információ: www.dok.ro)
Amit kérnek: jelentkezés határidejének- március 21.-betartása

 

A jelentkezésnek tartalmaznia kell a jelentkező nevét, korát, elérhetőségét (telefon, e-mail), oktatási intézményének nevét, érkezési és távozási időpontját.

A szervezők valamennyi jelentkezésre e-mailben értesítőt küldenek. A jelentkezési cím: manager@dok.ro . További információk a www.dok.ro címen találhatóak.
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: