2007-03-28 07:26:29• hírek • Tamás Jakab

Középiskolai osztálykirándulás

 A pályázat célja, hogy megismerjék egymást a különböző régiókban élők.

Az Oktatási és Kulturális Minisztérium Határon Túli Magyarok Titkársága és a Balassi Intézet Márton Áron Szakkollégiuma által meghirdetett Julianus Testvériskola Program célja, hogy lehetőséget nyújtson a magyar diákok és tanárok számára, hogy megismerhessék a más régióban él? (határon túli vagy anyaországi) magyarság életét és kultúráját, továbbá, hogy a programban való részvétel eredményeként az iskoláknak módjuk nyíljon - a Kárpát-medencében élő magyarság nyelvi- kulturális kapcsolatait, összetartozását erősítendő - intézményi együttműködést, baráti és szakmai kapcsolatokat kialakítani, illetve fenntartani egymással. 

A Kárpát-medencei Julianus Testvériskola Program keretében az Oktatási és Kulturális Minisztérium és a Balassi Intézet Márton Áron Szakkollégiuma támogatni kívánja magyarországi és határon túli magyar középiskolai osztályok, csoportok utazását egymás szűkebb hazájába a 2006/2007-es tanév tavaszi félévében.

Pályázni csak 2007. június 30-ig megvalósuló utazásokkal lehet. A megpályázott utazás időtartama: 3-6 nap (amelyből időarányosan minél több helyben tartózkodás szükséges). A pályázatok legvégső elszámolási határideje: 2007. július 31. A pályázat beadási, ill. postai beérkezési határideje: 2007. május 1. 

További információkért kattintson az alábbi linkre: Pályázat

 

 


 

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: