2010-06-29 16:24:18• hírek • Póti Orsolya

Közeleg a Samfest Rock!

A Samfest Jazz után a rock zene kedvelői készülődhetnek a három napig tartó nemzetközi rock fesztiválra, mely egy fergeteges rock bulival veszi kezdetét július 7-én szerda estétől. Idén július 8 és 10 között kerül sor a fesztiválra, mely fantasztikus koncertekkel és sátorozási lehetőséggel várja a szórakozni vágyókat.

A G.M. Zamfirescu Kulturális Központ, a Szatmár Megyei Tanács és Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal közreműködésével idén hatodik alkalommal szervezik meg városunkban a Samfest Rock nemzetközi rock fesztivált, melyre idén is kiváló együtteseket hívtak meg a szervezők.

A bulizni vágyók már július 7-től leverhetik sátraikat a Szatmárnémeti Aeroclub környékére, ahol július 8-tól három napon át tartó fesztivál veszi kezdetét. A fesztiválon idén többek között  olyan kiváló együttesek lépnek színpadra, mint a portugáliai Moonspell, a németországi Agathodaimon, a finn Catamenia, valamint hazánkból az Indian Fall. Ezenkívül  az Ektomorf, az Altar, a God és még sok  más jó együttes koncertjére tombolhatják ki magukat a résztvevők.

A szervezők még nem árultak el sokat a rendezvényről, de annyit már közölhetünk, hogy a három napos bérlet ára 60 lejbe míg egy napijegy ára 35 lejbe kerül, és a sátorozás ingyenes.

A rendezvény tervezett programja:

Július 8-án,  csütörtökön: Majestic, Halley, Hétköznapi Csalódások, Luna Amara, Antract, Necroville, Catamenia.

Július 9.én, pénteken: Stand Alone, Ashaena, Spiritual Ravishment, Dirty Shirt,  Altar, God, Ektomorf .

Július 10-én, szombaton: Crash, The Aim, Skullp, Smog, Indian Fall, Agathodaimon, Moonspell.




Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: