2009-11-12 17:25:29• hírek • Ferenczi Noémi

Gólyabáloztak a tanítóképzősök

Sok játékkal köszöntötték a Babes-Bolyai Tudományegyetem Szatmárnémeti kihelyezett tagozatának első éves hallgatóit.

Az elmúlt évekhez hasonlóan, az idén is köszöntötték új, első éves diáktársaikat a Babes-Bolyai Tudományegyetem Szatmárnémeti kihelyezett tagozatának óvónő- és tanítóképző szakának hallgatói. Az idei gólyabál csütörtökön délután került megrendezésre a Szakszervezetek Művelődési Házának kistermében. Az első éves diákok nagy izgalommal várták, hogy a szervező másodéves társaik milyen megpróbáltatások elé állítják őket. A diákokat sorshúzással négy csapatra osztották, majd a csapatok egy-egy tanár illetve felsőbb éves diákkal egészültek ki. A zsűri tagjai Szabó Mária, Bura László és Végh Béla tanárok valamint Elek János és Kis Tünde diákok voltak.

Az első és kissé szokatlan feladat az volt, hogy a csapat egyik tagjának egy járókelőt kell „becsábítania" a terembe maximum tíz perc leforgása alatt. Meglepő módon, két csapatnak csupán néhány perc alatt sikerült tejesíteni a feladatot. A járókelők csokoládéjutalomban részesültek.


Vetélkedőkön tették próbára a gólyákat és a tanárokat
Vetélkedőkön tették próbára a gólyákat és a tanárokat


Az est további részében izgalmas és változatos feladatokkal kellett megbirkózniuk a diákoknak. Volt ki mit tud, kvízjáték, versírás valamint különböző ügyességi feladatok. A legmókásabb versenyszámnak a televízióból jól ismert népszerű műsor, a Popdaráló színpadi változata bizonyult. Annak ellenére, hogy sok diák nem tudta a dalok szövegeit, a rögtönzött produkciók így is felejthetetlen perceket okoztak a közönségnek.

A közel három órán át tartó gólyabál végén tánctudásukat bizonyíthatták a diákok. Az este közös bulival zárult.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: