2018-08-18 07:38:25• hírek • Szatmár.ro

Közeledik az idei partiumi orvostalálkozó

Szerencsére vannak, akik nehezen hajlandóak bedőlni annak a téves képzetnek, hogy Szatmárt messze elkerülik a jó orvosok, aki pedig itthon marad, az biztosan azért teszi, mert nem felelne meg külföldön.

A Szent-Györgyi Albert Társaság és a Szatmári Fiatalokért Kulturális Egyesület hisz abban, hogy megyénkben is vannak kiemelkedően jó orvosok, akik el tudják mondani a következő generációnak, hogy Szatmár megye ideális hely lehet úgy a kezdő, mint a már tapasztalattal rendelkező szakembereknek.


A partiumi orvosok találkozója idén is remek lehetőséget kínál arra, hogy megerősítsd elhatározásodat akkor is, ha még pályaválasztás előtt állsz, akkor is, ha már van elképzelésed, milyen szakirányon idulnál el, de bizonytalan vagy a városválasztást illetően. Tudtad, hogy a legnagyobb hiány - főleg a magyarul beszélő szakorvosokból - éppen a megyei kórházban van? Ezért sem mehetünk el a téma mellett szó nélkül, csak úgy! 


Az eseményre meghívást kapott Pataki Csaba, a Szatmár Megyei Tanács elnöke és Nagy Szabolcs megyemenedzser is, aki kiemelten foglalkozik a megyei kórház helyzetével. Marc Adrian, a Szatmár Megyei Sürgősségi Kórház menedzsere első kézből tud információkat adni bármilyen felmerülő kérdés esetén.


Az eseménynek idén is a No Pardon Pub terasza ad otthont augusztus 24-én, pénteken délután 17.00 órai kezdettel.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: