2007-12-07 17:00:15• hírek • Szatmar.ro

Kezdetét vette az idei Ötletbörze

 Pénteken nyították meg az Ötletbörzét a Dinu Lipatti Filharmóniában.

A Hans Linder Alapítvány immár ötödik alkalommal rendezi meg az Ötletbörze játékot, melynek feladata egy vállalkozási projekt elkészítése.

Pénteken délután 14 órától a Dinu Lipatti Filharmóniában nyitották meg az idei játékot, ahol az eddig jelentkezett diákoknak és az eseményen megjelenteknek bemutatták a játék lezajlási folyamatát.

A börzére egészen december 20-ig lehet még nevezni, eddig 85 csapat  alakult ki.

A projekteket januártól egészen március végéig készíthetik el a játékosok, ez alatt részt vehetnek a szervezők és támogató partnereik közreműködésével előkészített kurzusokon, ahol a projektkészítés fázisait veszik sorba, a vállalkozási ötlettől, a piackutatáson át, a vállalkozás felépítésében, gazdasági számításokban, pénzügyi kérdésekben illetve az esélyek és kockázatok ismertetésében is segítséget nyújtanak.

- Az idei ötletbörze különlegessége, hogy minden megyei iskolából van nevező csapat, ez nagy meglepetés volt számunkra. A tervezett képzéseket két hetente fogjuk tartani, január közepétől kezdődnek, minden csapattal előtte egyeztetünk, hogy ki mikor kerül sorra. Azt szeretnénk, hogy ezek kölcsönös érdekeken alapuló találkozások legyenek. - mondta Koczinger Tibor a Hans Linder Alapítvány igazgatója.

 

 
 


 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: