2010-03-08 17:22:37• hírek • Szatmár.ro

Közeledik az Ötletbörze!

Idén hetedik alkalommal szervezik meg a Szatmár megyei középiskolás diákok számára az Ötletbörze vállalkozói játékot, melyre március 18-ig jelentkezhetnek a csapatok.

A verseny szervezőitől, a Hans Lindner Alapítvány munkatársaitól megtudtuk, hogy a négy részre oszló megmérettetés - Fit for Business, Fit for Job, egyéni tanácsadás és maga a kiállítás - az elmúlt héten ért a Fit for Job szakaszba, amelynek négy szemináriumán a különböző specialistáktól karrierépítésre vonatkozó fortélyokat lehetett ellesni, hasznos információkat szerezni.

Az ötletbörzére a rendezők március 18-ig várják a diákok projektjeit, a nagyszabású kiállításra pedig március 26-án kerüöl sor. A Hans Lindner Alapítvány Oktatóközpontjában a képzések mellett ugyanakkor minden hétköznap 9-11, valamint 14-16 óra között a szervezők beszélgetéssel, tanácsadással segítik a jelentkező csapatokat.

A szervezők várják a jelentkező középiskolásokat, akik részvételi szándékukat jelezhetik személyesen az alapítvány George Boitor tér 11. szám alatti központjában hétköznaponként, illetve interneten a www.fundatiahanslindner.ro és a www.bursaideilor.ro honlapon.


Ötletbörze: most is a legéletképesebb üzleti terv lesz a nyerő
Ötletbörze: most is a legéletképesebb üzleti terv lesz a nyerő


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: