2019-11-17 09:22:52• hírek • Blikk.hu

Közeledik a nagy nap: így állnak az esküvőszervezéssel Ázsia Expressz 2 nyertesei

Az Ázsia Expressz 2. nyertes párosa egy bensőséges ceremónia keretében köti össze hivatalosan is az életét, de a rövid idő ellenére a nagy nap szervezését nem bízták másra. Drága esküvőszervező helyett családtagjaik és barátaik segítenek nekik abban, hogy minden tökéletes legyen.

– Anyukám csinálja a csokromat, a fejdíszemet és Dávid zsebdíszét is. A két legjobb barátnőm vállalta a díszítést és egy nagyon jó barátunk kis olasz vendéglőjében tartjuk majd meg a bulit. A sminkemet és hajamat a mentorom és barátnőm csinálja majd, akivel közös üzletbe is vágtunk nemrég – árulta el Horváth Gréta, aki a ruhájáról is megosztott pár titkot.



Amikor adásba került az eljegyzésünk a műsorban, volt egy beregszászi fiatal tervezőlány, aki azt mondta az anyukájának, hogy ő szeretné nekem megcsinálni az esküvői ruhámat. Megkeresni azonban nem mert, ám megtette ezt az anyukája. Kiderült, hogy Nagy Dominika teljesen olyan lány, mint én, és álmaim ruháját álmondta meg nekem – árulta el a menyasszony, aki egy igazán egyedi megoldást is belecsempészett a ruhába.
 

– Még megvan a nagymamamám esküvői ruhája, az én ruhám háta az abból származó csipkéből lesz – árulta el Gréta, aki alig több mint harminc vendéget hívott meg a nagy napra. Ő és Dávid ugyanis szerették volna, ha az esküvőjük tényleg róluk szólna.
 

Személyes pillanatokat szeretnék átélni tényleg azokkal, akiket a legjobban szeretünk. Először persze szóba került közöttünk, hogy elmegyünk egy tengerpartra és kettesben összeházasodunk, de az nagyon fájt volna a kisfiamnak, Filip ugyanis kijelentette: szeretne engem fehér ruhában látni. Így persze ő is kap majd feladatot, ő hozza a gyűrűket. Nem is beszélve arról, hogy egy másik vágya is teljesül, felöltheti élete első öltönyét – mesélte nevetve Gréta.
 

Kanapéból lesz a torta
 

Egy esküvőn fontos szerepet játszik a torta is, ezt Horváth Gréta és Meggyes Dávid egy kanapé eladásának köszönheti. – A közösségi médiának hála találtam vevőt a kanapémra, majd kiderült, hogy az illető ezzel foglalkozik, így ő lesz az, aki az esküvői tortánkat készíti.


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: