2017-12-05 14:32:40• hírek • Szatmár.ro

Közeledik a Városi Gólyabál

Az elmúlt évek sikerei után a Magyar Ifjúsági Kezdeményezés tagjai úgy döntöttek, hogy folyatják a hagyományt, és a város iskoláinak gólyái idén is lehetőséget adnak arra, hogy összemérjék tudásukat, kreativitásukat és rátermettségüket.

A rendezvényt idén is a Hám János Római Katolikus Teológiai Iskolaközpont, a Református Gimnázium és a Kölcsey Ferenc Főgimnázium diákjai szervezik. A helyszín ezúttal a NOX Club lesz, ahol december 15-én, 18:00 órától veszi kezdetét a közös gólyabál. Az esemény tematikája az Oscar-gála köré épül, így a gólyáknak ehhez a hangulathoz kötött próbatételeket kell majd teljesíteniük.
 

Ilyen lesz például a közös tánc, lesznek ügyességi feladatok és szituációs játékok, filmjeleneteket kell majd reprodukálni, illetve lesznek kvízkérdések is. Tíz fiatal párosával alkot majd két fős csapatokat, és végül a zsűri pontozása alapján fog eldőlni, hogy ki volt a legkreatívabb, legügyesebb, legrátermettebb. A szervezők népszerűségi versenyt is hirdetnek a gólyáknak, ez a verseny a Facebookon zajlik majd és az győz, aki a legtöbb kedvelést gyűjti össze a róla készült képre a "Városi Gólyabál 2017" albumban, amely a Magyar Ifjúsági Kezdeményezés hivatalos Facebook oldalán lesz megtalálható.
 

A vetélkedőt követően azonban nem ér véget az este, 22 órától a résztvevők egy fergeteges after-partyval folytatják, ahol a hangulatért DJ Barneey (B R N Y) illetve DJ Justin fog felelni, akik tehetséges fiatal lemezlovasok. A gólyabálra a belépő mindössze 5 lejbe kerül, amit elővételben a MIK székhelyén (a Mihai Viteazu/Rákóczi utca, 10. Szám alatt) és a helyszínen is meg lehet majd vásárolni.
 

Az eseményt a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal, Szatmárnémeti Helyi Tanácsa, Szatmárnémeti Megyei Tanácsa, a G.M. Zamfirescu Kulturális Központ, a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) és a Communitas Alapítvány támogatja.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: