2013-03-21 15:47:48• hírek • Szatmár.ro

Közelebb hozták az ünnepet

Húsvéti alkotódélutánt tartottak kicsiknek és nagyoknak március 20-án, szerdán, a Boldog Scheffler János Központban.

Gyermekzsivaj, nevetés, vidám zakatolás, az alkotás örömének hangjai jellemezték azt a kézműves foglalkozást, melyre szerda este öt órától került sor a Páli Szent Vincéről nevezett Szatmári Irgalmas Nővérek által vezetett Boldog Scheffler János Központban.

Az eseményre azokat a gyermekeket és szülőket hívták meg, akik már kapcsolatban állnak az intézménnyel, terápiáit, foglalkozásait látogatják.

Az estével a kapcsolatok elmélyítésére igyekeztek keretet teremteni, illetve lehetőséget adni arra, hogy a kicsik új impulzusokkal, élményekkel gazdagodjanak, kipróbálják kézügyességüket, megmutassák kreativitásukat, megfelelő készségeiket.

A Feltámadás ünnepének közeledtével a hangulatot erősítették azok a kedves tárgyak, amelyek a színes papírokból, szalagokból, kifújt tojásokból készültek. A húsvéti képeslapokat, koszorúcskákat, asztali-, és egyéb díszeket a gyerekek magukkal is vihették, illetve ékesíthették velük a központ "húsvéti ágacskáit".

A felszabadult hangulatban telt délután végén mindenki gazdagabban térhetett haza: élmények, az együtt-alkotás öröme, és sok-sok mosoly jutott mindenkinek.

Húsvétváró délutánt tartottak

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: