2013-01-18 09:52:24• hírek • Kocsis Zoltán

Albérletben készültek a Világkupára

Még néhány nap és beindul a nagyüzem a nemzetközi vívóéletben, a Szatmárnémeti Sportklub vívói pedig idén is fontos szerepet szeretnének játszani benne. Közben a Csipler Sándor Vívóterem jól megérdemelt kozmetikázáson esik át.

Az 1978-ban épített teremben végre hőszigetelő nyílászárók kerülnek a régi ajtók, ablakok helyére, az öntöttvas fűtőtestek helyét pedig modernebbek, esztétikusabbak és legfőképpen gazdaságosabbak veszik át. A következő lépés majd a tetőszerkezet renoválása lesz - amikor sikerül rá fedezetet szerezni, magyarázta Csiszár Ferenc párbajtőredző.

A sportolók azonban a munkálatok ideje alatt sem pihentek. Nem tehették, mert például a hétvégén Amalia Tataran, Bianca Oros és Sandra Pop az ausztriai Mödlingben lép pástra az U20-as korosztály Világkupa-viadalán. Egy héttel később pedig már az Adrian Pop, Adrian Szilágyi, Árkosi Bertalan és Andrei Radu alkotta felnőtt kontingensen a sor, rájuk az olaszországi Legnanóban vár a Világkupa.

Tatarannak február másodikán a Budapest Grand Prix-n lesz jelenése, majd februér 13-án Németországban, pontosabban Hidenheimban rendezik a Bajnokcsapatok Európai Kupáját, ahol a Sportklub román bajnokként képviseli az országot. Február végén aztán a junior és kadett Európa-bajnokság következik a magyar fővárosban.

Újítják a vívótermet

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: