2014-11-28 16:36:06• hírek • Kocsis Zoltán

Közel negyven százalékkal kevesebbe kerül idén a díszkivilágítás

Közel negyven százalékkal kerül kevesebbe Szatmárnémetinek a város ünnepi díszkivilágítása idén, mint került tavaly, derül ki a polgármesteri hivatal tájékoztatásából. A fényeket vasárnap délután kapcsolja fel a polgármester.

A díszkivilágítás tartozékait, díszeket, girlandokat két héttel ezelőtt kezdték felszerelni Szatmárnémetiben. Ekkor állították fel a város karácsonyfáját is a megszokott helyre, az egykori Pannónia-szállóval szemben a Szabadság-térre. A polgármesteri hivatal tájékoztatása szerint idén a régi és új központ, valamint a Decebal és a Golescu híd mellett ünnepi fényben pompázik majd a Károlyi út két híd közötti szakasza, valamint a Sugárút és az Árpád (Vasile Lucaciu) út közötti útkereszteződés. Az ünnepi fényekért idén a temesvári Elba Com Kft. a felelős.

Az ünnepi fényeket, szokásoknak megfelelően, Dorel Coica polgármester kapcsolja majd fel november 30-án, vasárnap a város karácsonyfájánál.

Szatmárnémeti ünnepi díszkivilágítása idén 200.000 lejbe kerül, a polgármesteri hivatal tájékoztatása szerint. Figyelembe véve, hogy 320.000, tavalyelőtt pedig 360.000 lejbe került, kijelenthetjük: ár tekintetében kezdünk visszatérni a Dorel Coica előtti időkhöz.

Olcsóbb az idei díszkivilágítás, mint az elmúlt évben

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: