2018-05-08 16:31:05• hírek • Bede Emőke

Közel négyezren látogattak ki az Autonet Mobility Showra

Immár tizenegyedik alkalommal szervezték meg az Autonet Mobility Show néven ismertté vált autós-, háttéripari és logisztikai vásárt, az eseményre közel négyezer érdeklődő látogatott el.

Az idei show több szempontból is rendhagyó volt. Az eddig megszokott fővárosi vásárközpont helyett, az Autonet a saját, 17.000 négyzetméteres logisztikai központjában, a Bukarest határában lévő Popesti Leordeni-ben szervezte meg eseményét, ahol a megszokott történések és minőség mellett az első számú látványosság a robotizált AutoStore raktár volt, amely egyedülálló Romániában, sőt még Kelet-Európa országaiban sem található egyelőre hasonló beruházás. A szakmabeliek – autószerelő műhelyek, alkatrészboltok, szállítmányozási vállalatok képviselői– kíváncsisággal szemlélték a 65 robot összehangolt munkáját, melyet az Autonet technikusai mutattak be számukra a központban tett körút során.


A norvég fejlesztésű innovatív robotizált raktár merőben más elven működik, mint az eddig megszokott logisztikai tárolási rendszerek, és egyik nagy előnye, hogy a teljes AutoStore rendszer, beleértve a tárolórészt és a robotokat is - moduláris volta miatt - bármikor bővíthető. A tervek szerint az elkövetkező években újabb AutoStore építésével bővítik a romániai logisztikai hálózatot, amely jelenleg Romániában 66 elosztóhely révén szolgálja ki a vevőket.
 

A show emellett 300 kiállító 117 standjának is otthont adott, az ország legfontosabb autóalkatrész-gyártói és forgalmazói mellett az Autonet Group tagjai is jelen voltak. Az érdeklődőknek lehetőségük volt közelebbről is megismerkedni a piac legmeghatározóbb vállalatainak képviselőivel, illetve az általuk vallott elvekkel. Az eseményre azonban nem csak a bemutatott újdonságok miatt volt érdemes kilátogatniuk az érdeklődőknek, hanem azért is, mert a helyszínen párhuzamosan több training is zajlott, ezek többnyire aktuális témákat dolgoztak fel, így sokan hallgatták figyelemmel az előadókat. S hogy a nap ne csak szakmai tanácskozásokról szóljon, a szervezők egy nyugati színvonalú street food részleget is berendeztek, illetve Horea Brenciu és Delia is színpadra állt. A nők számára pedig egy relaxációs zónával kedveskedtek, ahol csokoládékóstolás és szépségápolás várta őket, és természetesen a már jól megszokott gyereksarok sem hiányozhatott. Magasra tette tehát a lécet idén az Autonet Import Kft., de ezzel nem okoztak meglepetést senkinek, hiszen a show üzenete épp a folyamatos és fenntartható fejlődés vállalásában állt.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: