2018-05-07 13:22:26• hírek • Bede Emőke

Közel négyezren látogattak ki az Autonet Mobility Showra

Immár tizenegyedik alkalommal szervezték meg az Autonet Mobility Show néven ismertté vált autós-,  háttéripari és logisztikai vásárt, az eseményre közel négyezer érdeklődő látogatott el.

Az idei show több szempontból is rendhagyó volt. Az eddig megszokott fővárosi vásárközpont helyett, az Autonet a saját, 17.000 négyzetméteres logisztikai központjában, a Bukarest határában lévő Popesti Leordeni-ben szervezte meg eseményét, ahol a megszokott történések és minőség mellett az első számú látványosság a robotizált AutoStore raktár volt, amely egyedülálló Romániában, sőt még Kelet-Európa országaiban sem található egyelőre hasonló beruházás. A szakmabeliek – autószerelő műhelyek, alkatrészboltok, szállítmányozási vállalatok képviselői– kíváncsisággal szemlélték a 65 robot összehangolt munkáját.


A norvég fejlesztésű innovatív robotizált raktár merőben más elven működik, mint az eddig megszokott logisztikai tárolási rendszerek, és egyik nagy előnye, hogy a teljes AutoStore rendszer, beleértve a tárolórészt és a robotokat is - moduláris volta miatt - bármikor bővíthető. A tervek szerint az elkövetkező években újabb AutoStore építésével bővítik a romániai logisztikai hálózatot, amely jelenleg Romániában 66 elosztóhely révén szolgálja ki a vevőket.
 

A show emellett 300 kiállító 117 standjának is otthont adott, az ország legfontosabb autóalkatrész-gyártói és forgalmazói mellett az Autonet Group tagjai is jelen voltak. Az eseményre azonban nem csak a bemutatott újdonságok miatt volt érdemes kilátogatniuk az érdeklődőknek, hanem azért is, mert a helyszínen párhuzamosan több training is zajlott. S hogy a nap ne csak szakmai tanácskozásokról szóljon, a szervezők egy nyugati színvonalú street food részleget is berendeztek, illetve Horea Brenciu és Delia is színpadra állt. A nők számára pedig egy relaxációs zónával kedveskedtek, ahol csokoládékóstolás és szépségápolás várta őket.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: