2018-12-09 09:02:41• hírek • Bede Emőke

Közel kétszáz szabad állás vár betöltésre

Ismét közzétette a Szatmár Megyei Munkaerő-foglalkoztatási Ügynökség a szabad állások listáját: a közlemény szerint 199 betöltendő helyet jegyeznek a megyében.

A 199 hely közül pusztán 18-hoz szükségeltetik felsőfokú végzettség, 151 helyre azok is jelentkezhetnek, akik középfokú képézésben vettek részt, a fennmaradó 30 helyre pedig képzés nélkülieket is felvesznek. A szabad állások listáját böngészve azonban nem csak ennyi derül ki ,hanem az is, hogy leginkább géplakatosokra és alkatrészösszeszerelőkre van szükség a megyében. Előbbiből 27, utóbbiból 20 szabad hely is betöltésre vár. Ugyanakkor könnyedén el lehet helyezkedni mint biztonsági őr is, hiszen e téren is jelentős munkaerőhiány van. A szabad helyek száma 20.


Bár ezekre a területekre keresik a legtöbb alkalmazottat, szinte minden foglalkozáskörbe keresnek egy-két, vagy akár több személyt is. Az ügynökség listája szerint keresnek pl. három kézi csomagolót, három vasbetonszerelőt, hét kereskedelmi dolgozót és két kamionsofőrt is. Bár most csak azokat a szakmákat soroltuk fel, melyekből a legtöbb emberre van szükség, de további információkért mindenképp érdemes felkeresni az AJOFM honlapját is, illetve felvenni az ügynökséggel a kapcsolatot. Az érdekeltek keressék fel az ügynökség székhelyét, melyet a Ion Ghica utca 36. alatt lehet megtalálni, vagy tárcsázzák a már jól ismert telefonszámot, a 0261 770 237-et.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# koronavírus # baleset # helyhatósági2020 # hétvégiinterjú # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: