2018-08-23 12:15:49• hírek • Bede Emőke

Közel húszezer szál cigarettát koboztak el egy sárközi nőtől

Szerda reggel összehangolt akció keretében csaptak le az illegális cigarettakereskedőkre a szatmári és a sárközi rendőrök.

Az egyenruhások több olyan lakást is átkutattak, melyekről azt sejtették, hogy esetleg feketén beszerzett cigarettát rejtegetnek a tulajdonosok. Az akció nem zárult eredménytelenül, ugyanis nem kevesebb mint 10 személy kapott pénzbírságot, összesen 1960 lej értékben. A rendőrök összesen 22 800 szál cigarettát találtak a rajtaütések során, ezek java részét, pontosabban szólva 19 200 szálat egy 36 éves nőnél. Az ügyben csempészet bűntette miatt tovább zajlik a nyomozás.


Az utóbbi időben igencsak megszaporodtak a hasonló akciók a megyében, melyeknek célja, hogy leleplezzék a cigarettacsempészeket és kereskedőket. Szatmár megye adja ugyanis az csempészcigaretta országos összmennyiségének 5,1 százalékát. Ezzel harmadik helyen állunk országos szinten. A dobogó első két helyére Suceava és Botosani megye állhatott fel 15,8, illetve 13 százalékkal. Máramarosban ez a szám 3,1, Biharban pedig 3,5 százalék -derül ki korábban a Novel Research felméréseket végző cég adataiból.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: