2011-06-07 13:27:43• hírek • Szatmár.ro

Közel hétszáz szabad katedra

Július első hetében a tanárok vizsgáznak, ekkor rendezik meg ország szerte a versenyvizsgákat. Szatmár megyében közel hétszáz katedrát foglalhatnak el ezután.

A Szatmár Megyei Tanfelügyelőség a 2011/2012-es tanévre 55 címzetes tanári katedrát, valamint 620 helyettesítői tanári állást hirdetett meg. A katedrák listáját kedden délelőtt függesztették ki a tanfelügyelőség székhelyén.

A jelentkezők, beleértve a frissen végzetteket a jövő héten, június 14-24. között iratkozhatnak fel a versenyvizsgára, amelyet két központban rendeznek meg: az általános műveltségi tárgyköröket és a speciális tantárgyakat oktatók a szatmárnémeti Vasile Lucaciu Általános Iskolában, míg tanítók és a technikai tantárgyakat oktatók a "Constantin Brancusi" Faipari Iskolacsoport épületében írhatják meg dolgozataikat.
 Azoknak a tanároknak, akik informatikát, idegen nyelveket, művészeti tantárgyakat, testnevelést és valamilyen sportágat oktatnak gyakorlati próbán is részt kell venniük, amelyet július 8-án vagy 11-én rendeznek meg.
Az írásbeli versenyvizsgát július 13-án írják meg a pedagógusok. A sikeresen vizsgázók leosztására a meghirdetett helyekre július 22 és 29. között kerül sor.

Az elfoglalható katedrákat, a beiratkozáshoz szükséges iratokat tartalmazó listát, a versenyvizsga követelményeit és metodológiáját a Szatmár Megyei Tanfelügyelőség honlapján - www.isj.sm.edu.ro - is megtekinthetik az érdeklődő tanárok.


A bércsökkentések ellenére is csábító a pedagógusi állás


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: