2019-01-19 11:18:28• hírek • Bede Emőke

Közel háromszáz szabad állást jegyeznek Szatmár megyében

Ismét közzétette a Szatmár Megyei Munkaerő-foglalkoztatási Ügynökség a szabad állások listáját: a közlemény szerint 268 betöltendő helyet jegyeznek a megyében.

A 268 hely közül pusztán 18-hoz szükségeltetik felsőfokú végzettség, 201 helyre azok is jelentkezhetnek, akik középfokú képzésben vettek részt, a fennmaradó 49 helyre pedig képzés nélkülieket is felvesznek. A szabad állások listáját böngészve azonban nem csak ennyi derül ki, hanem az is, hogy leginkább biztonsági őrökre és alkatrészösszeszerelőkre van szükség a megyében. Előbbiből 33, utóbbiból 30 szabad hely is betöltésre vár. Ugyanakkor könnyedén el lehet helyezkedni mint asztalos is, hiszen e téren is komoly munkaerőhiány van. A szabad helyek száma 8.


Bár ezekre a területekre keresik a legtöbb alkalmazottat, szinte minden foglalkozáskörbe keresnek egy-két, vagy akár több személyt is. Az ügynökség listája szerint keresnek pl. hat kasszást, öt varrodai alkalmazottat, hat géplakatost és hat CNC-gépkezelőt is. Bár most csak azokat a szakmákat soroltuk fel, melyekből a legtöbb emberre van szükség, de további információkért mindenképp érdemes felkeresni az AJOFM honlapját is, illetve felvenni az ügynökséggel a kapcsolatot. Az érdekeltek keressék fel az ügynökség székhelyét, melyet a Ion Ghica utca 36. alatt lehet megtalálni, vagy tárcsázzák a már jól ismert telefonszámot, a 0261 770 237-et.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: