2020-07-09 14:24:18• hírek • Bede Emőke

Közel 80 gyorshajtót kapcsoltak le egyetlen nap alatt a Szatmár megyei rendőrök

Július 8-án a rendőrök baleset-megelőző akciót szerveztek, melynek részeként a megye legforgalmasabb útszakain tartottak közúti ellenőrzéssel egybekötött sebességmérést.

Az akció ideje alatt több mint 90 helyszíni bírságot szabtak ki, melyeknek összértéke megközelítőleg 35 ezer lej. A megbírságolt személyek közül 76-ot gyorshajtáson kaptak, mi több, közülük 8-an a megengedettnél legalább 50 km/h-val hajtottak gyorsabban, így még autóvezetői jogosítványukat is felfüggesztették 90 napra.


Szintén szerdán, 12 óra 30 perc körül az avasfelsőfalui rendőrök épp Turc területén ellenőrizték az autósokat, amikor egy olyan 37 éves, helybeli férfit szűrtek ki, akinek leheletében 0,61 mg/l értéket mutatott ki az alkoholszonda. A sofőrt véralkoholszintjének megállapítására kórházba kísérték.


Később, 20 óra 20 perc környékén a rendőrök Szelestyehuta területén állítottak félre egy autót, melyet egy 18 éves, helybeli fiatalember vezetett. A helyszíni vizsgálat során az egyenruhások megállapították, hogy a sofőr nem rendelkezik jogosítvánnyal, az autója pedig be sincs írva a forgalomba, mi több, a felszerelt rendszámok egy másik személyautóhoz tartoznak.


A hatóság mindkét ügyben büntetőjogi eljárást kezdeményezett.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: