2017-10-09 11:30:56• hírek • Szatmár.ro

Közel 4500 résztvevője volt a bukaresti Autonet Mobility Shownak

Több mint 10 ezer négyzetméteren mutatták be az autós háttéripar újdonságait.

Románia legnagyobb autós háttéripari kiállítását tartották a hétvégén Bukarestben. Az Autonet Mobility Show-sorozat idei utolsó rendezvényén a Romexpo három csarnokában állították ki az autós világ újdonságait, kezdve a cserealkatrészekkel, a szerviz-koncepciókon át az egyéb kapcsolódó szolgáltatásokig. A szervező Autonet Import kft. számos saját márkájával volt jelen az eseményen, amelyre a beszállítók és családjaik kaptak meghívást.

Az expó fontos részét képezte a kikapcsolódás és szórakozás is. A hölgyeket make-up és hair-stylistok varázsolták még szebbekké, a férfiak egyebek mellett kávé-, sajt- és borkülönlegességek kóstolgatsával pihentek, a gyerekekre pedig számos játék és fejlesztő foglalkozás várt. Nagy sikert arattak a karikatúrák is, amelyek helyben készültek azoknak, akik jól bírják a nevettető kritikát. A rajzolóknak alig volt idejük kis szusszanásra a sok modellnek jelentkező miatt. Fergeteges koncertek zárták a kiállítás napját: az Amadeus, a Voltaj és a Carla’s Dreams formációk tették fejelthetetlenné mindenki számára a rendezvényt.

A kitűnően sikerült bukaresti Autonet Mobility Show az idei kiállítássorozat végét jelenti, ám jövőre új lendülettel kezdődik az újabb sorozat a kolozsvári rendezvénnyel.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: