2019-12-01 12:16:50• hírek • Szatmár.ro

Közel 350 szabad állás van megyénkben

A Szatmár Megyei Munkaerő-foglalkoztatási Ügynökség (AJOFM) heti rendszerességgel összesíti a megyében található szabad állásokat. A legutóbbi kimutatás szerint 346 betöltetlen munkahelyre keresnek alkalmazottat.

Ezek közül 8 betöltéséhez van szükség felsőfokú végzettségre, 284 helyre felveszik a csak középiskolai végzettséggel rendelkező személyeket, 54 helyre pedig akkor is jelentkezhetnek a munkavállalók, ha semmilyen előképzettséggel sem rendelkeznek.
 

Az AJOFM aktuális tájékoztatása szerint kereskedelmi dolgozóra van leginkább kereslet most a megyében, szám szerint 75 bolti alkalmazottat és 51 kasszást vennének fel különböző kereskedelmi egységekbe.
 

Továbbá megyeszerte alkalmaznának még 17 csomagolómunkást, 11 könyvelőt, 11 árumozgatót, 11 asztalost, 9 szakácsot, 7 péket, 7 alkatrész-összeszerelőt, 7 biztonsági őrt, 7 géplakatost, 6 kárpitost, 6 halfeldolgozásban járatos személyt, 4 cukrászt, 3 pincért, de van kereslet még villanyszerelőkre, autó-villanyszerelőkre, textil-ipari dolgozókra, hentesekre, autószerelőkre, raktárvezetőkre, titkárokra, recepciósokra, stb.
 

Bár most csak azokat a szakmákat soroltuk fel, melyekből a legtöbb emberre van szükség, de további információkért mindenképp érdemes felkeresni az AJOFM honlapját is, illetve felvenni az ügynökséggel a kapcsolatot. Az ügynökség székhelyét a Ion Ghica utca 36. alatt lehet megtalálni, telefonszámuk: 0261 770 237.

Hozzászólás:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# ballagók2020 # koronavírus # baleset # helyhatósági2020 # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: