2012-11-19 17:29:07• hírek • Póti Orsolya

Közel 30 ezer lej gyűlt a jótékonysági bál során

November 18-án jótékonysági bálra került sor a Szatmári Művészeti Iskola és a szatmárnémeti „Sfantul Acoperamant al Maicii Domnului" Egyesület szervezésében. A rendezvényen több mint kétszázan vettek részt - tudtuk meg dr. Olimpia Silaghitól, a rendezvény egyik szervezőjétől.

A „Szent Tatiana" nappali gyermekotthon javára szervezett karitatív célú rendezvényt a Szatmári Művészeti Iskola és új partnere, a szatmárnémeti „Sfantul Acoperamant al Maicii Domnului" Egyesület.

Mint megtudtuk, a nappali gyermekközpont a 15-ös lakónegyedben, a Balcesu-Petőfi Általános Iskola környékén található régi kazánház helyén létesül majd és 2013 tavaszán kezdenek az ingatlan felújításához és berendezéséhez.

A „Fénysugár" címmel megrendezett bálnak a Romantic étterem adott otthont, ahol több mint kétszázan gyűltek össze azért, hogy támogassák az egyesületet és az iskolát a kitűzött célok keresztülvitelében.  A rendezvény első felében bemutatkozott a nonprofit egyesület, majd a Művészeti Iskola diákjainak zenés műsorára került sor.

„A diákok műsora után fából készült és üvegre festett ikonok kerültek licitre és ennek során összesen 29.000 lej gyűlt a gyermekotthon javára" - mondta el dr. Olimpia Silaghi, a rendezvény egyik szervezője. A licit után további előadásokra és bemutatókra került sor, a későbbiekben pedig az XXL együttes és Deac Mircea szórakoztatta a jelenlevőket.

A rendezvény szervezői ezúton is megköszönik minden résztvevő támogatását.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: