2012-09-09 11:59:43• hírek • Szatmar.ro

Közel 300 szabad munkahely, de csak a megyeszékhelyen

Szatmárnémetin kívül sehol sincs betöltetlen munkahely Szatmár megyében, derült ki a Megyei Munkaerő Elhelyezési és Foglalkoztatási Ügynökség legújabb jelentéséből. A megyeszékhelyen közel háromszáz szabad munkahely van.

A szám szerinti 278 szabad állás közül kettő betöltéséhez szükséges felsőfokú, 271-hez pedig középfokú végzettség. A fennmaradó öt munkahelyre szakképzetlen munkaerőt is alkalmaznak.

A legtöbb munkaerőre továbbra is a textiliparban lenne szükség: 193 személyt alkalmaznának az iparágban. Több, szám szerint tíz eladót, villanyszerelőt és bőrművest is alkalmaznának Szatmárnémetiben. Pénztárosból kilencet keresnek.

A szabad munkahelyek palettája ezúttal is meglehetősen széles. Igény van többek között eladási ügynökre, szakácsra, bárosra, pincérre, könyvelőre, autószerelőre, autófestőre, autómosóra, takarítónőre, vasbetonkezelőre, programozóra, pszichopedagógusra, asztalosra, kőművesre.

Amint azt már említettük, valamennyi szabad munkahely Szatmárnémetiben van: Nagykárolyban, Avasfelsőfaluban, Tasnádon, Erdődön és Turcon egyetlen betöltetlen állást sem tart nyilván az ügynökség.

Aki további információkat szeretne megtudni az állásokkal kapcsolatban a Megyei Munkaerő-foglalkoztatási Ügynökség  0261-770237-es  telefonszámán, vagy személyesen a helyszínen a Ion Ghica u. 36 szám alatt érdeklődhet.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: