2020-01-20 12:21:36• hírek • Bajnai Botond

Közel 300 szabad állás van most a megyében

A Szatmár Megyei Munkaerő-foglalkoztatási Ügynökség (AJOFM) heti rendszerességgel összesíti a megyében található szabad állásokat. A legutóbbi kimutatás szerint 296 betöltetlen munkahelyre keresnek alkalmazottat.

Ezek közül 19 betöltéséhez kell felsőfokú végzettség, 197 helyre felveszik a csak középfokú végzettséggel rendelkező személyeket, 80 helyre pedig akkor is jelentkezhetnek a munkavállalók, ha semmilyen előképzettséggel sem rendelkeznek.

Az ügynökség által közzétett, szabad állásokat felsorakoztató lista szerint nagy a kereslet az ácsokra és vasbeton szerkezet készítő munkaerőre, mindkét esetben 25-25 ilyen állást hirdettek meg a megyében. Továbbá csomagolómunkásból és kereskedelmi alkalmazottból 15-15 személyt vennének fel a szatmári cégek, de szükség van továbbá 12 árumozgatóra, 8 pénztárosra, 8 takarítónőre, 6 tehergépkocsi-vezetőre, 6 varrónőre, 6 gépszerelőre, 5 lakatosra, 5 biztonsági őrre, 5 hegesztőre, 5 kárpitosra, 5 asztalosra, 4 hentesre, és 4 élelmiszeripari mérnökre van szükség a megyében, hogy csak a legkeresettebb szakmákat említsük.

A teljes listát ide kattintva tekinthetik meg.

További információkért érdemes felkeresni az AJOFM honlapját is, illetve felvenni a kapcsolatot az ügynökség munkatársaival is. Az AJOFM szatmári székhelyét a Ion Ghica utca 36. alatt lehet megtalálni, telefonszámuk: 0261 770 237.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: