2019-11-03 09:43:25• hírek • Szatmár.ro

Közel 300 szabad állás a megyében

A Szatmár Megyei Munkaerő-foglakoztatási Ügynökség heti rendszerességgel összesíti a megyében található szabad állásokat. A legutóbbi kimutatás szerint 284 betöltetlen munkahelyre keresnek alkalmazottat.

Ezek közül 18 betöltéséhez kell felsőfokú végzettség, 217 helyre felveszik a csak középfokú végzettséggel rendelkező személyeket, 49 helyre pedig akkor is jelentkezhetnek a munkavállalók, ha semmilyen előképzettséggel sem rendelkeznek.
 

A meghirdetett állások közül legtöbb esetben bolti eladókat és kereskedelmi dolgozókat keresnek, szám szerint 29-et, de szükség van 11 árumozgatóra, és 7 kasszásra is.
 

Biztonsági őrt 7-et, biztosítási ügynököt 5-öt, minőségellenőrt 6-ot, alkatrész-összeszerelő munkást 10-et alkalmaznának.
 

Akik a gumimegmunkáláshoz értenek számukra jó hír lehet, hogy ezen a területen is van 7 szabad állás, de autóvezetői állást is legalább 10-et hirdettek meg.
 

Bár most csak azokat a szakmákat soroltuk fel, melyekből a legtöbb emberre van szükség, de további információkért mindenképp érdemes felkeresni az AJOFM honlapját is, illetve felvenni az ügynökséggel a kapcsolatot. Az ügynökség székhelyét a Ion Ghica utca 36. alatt lehet megtalálni, telefonszámuk: 0261 770 237.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: