2019-12-22 10:50:07• hírek • Szatmár.ro

Közel 200 szabad állás van megyénkben

A Szatmár Megyei Munkaerő-foglalkoztatási Ügynökség (AJOFM) heti rendszerességgel összesíti a megyében található szabad állásokat. A legutóbbi kimutatás szerint 185 betöltetlen munkahelyre keresnek alkalmazottat.

Ezek közül 7 betöltéséhez kell felsőfokú végzettség, 107 helyre felveszik a csak középfokú végzettséggel rendelkező személyeket, 71 helyre pedig akkor is jelentkezhetnek a munkavállalók, ha semmilyen előképzettséggel sem rendelkeznek.
 

Az ügynökség által közzétett, szabad állásokat felsorakoztató lista szerint kézi csomagoló munkásokra van most a legnagyobb szükség, 27 ilyen fajta állást hirdettek meg az elmúlt héten a szatmári cégek, alkatrész-összeszerelőből 20 alkalmazottra volna szükség, biztonsági őrből és bolti eladóból 8-at keresnek, szakácsból 6-ot, pékből 5-öt, hogy csak a leggyakoribbakat említsük.
 

Továbbá szükség van még takarítónőkre, lakatosokra, hentesekre, árumozgatókra, víz-gáz szerelőkre, cukrászokra, bárosokra, asztalosokra, kárpitosokra, de különböző menedzseri állásokra is lehet jelentkezni.
 

Bár most csak azokat a szakmákat soroltuk fel, melyekből a legtöbb emberre van szükség, de további információkért mindenképp érdemes felkeresni az AJOFM honlapját is, illetve felvenni az ügynökséggel a kapcsolatot. Az ügynökség székhelyét a Ion Ghica utca 36. alatt lehet megtalálni, telefonszámuk: 0261 770 237.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: