2019-08-23 12:42:37• hírek • Bede Emőke

Közel 160-as tempóval száguldott a halálba a Iasi megyei fiatalember

Fotó: observator.tv
Fotó: observator.tv

155 km/h-s sebességgel fényképezte le a radar azt a mindössze 21 éves fiatalembert, aki pár pillanattal később elvesztette irányítását autója felett, majd kisodródott az útról – közölte az observator.tv híroldal.

A jobb kormányos, de már román rendszámmal ellátott BMW hatalmas sebességgel száguldott, amikor egy radar lencsevégre kapta. A hihetetlen tempót látva, a rendőrök azonnal üldözőbe vették, ám még mielőtt sikerült volna félreállítani a gyorshajtót, a fiatal sofőr egy kanyarban elvesztette irányítását a kocsi fölött, lesodródott az útról, többször is megpördült, majd egy mezőn állt meg.


Noha Madalin tövig nyomta a gázt, arra már nem volt gondja, hogy biztonsági övét is bekösse, ennek következtében az ablakon át kizuhant, s szinte azonnal életét vesztette. Az autóban rajta kívül ott ült még 15 éves barátnője is, akit az összeroncsolódott vas fogságba ejtett ugyan, de szerencsére nem okozott neki halálos sérüléseket. A tinilányt jelenleg a Szent Mária Gyermekkórházban (!) ápolják, az orvosok szerint jó eséllyel maradéktalanul fel fog épülni. Azt, hogy a fiatalember fogyasztott-e alkoholt vagy bármiféle kábítószert, csak a boncolás után lehet megmondani, de az observator.tv úgy tudja, az autóban több sörösüveget is találtak a rendőrök.


Ioana Bilea, a Iasi Megyei Rendőr-felügyelőség szóvivője közölte, az ügyben gondatlanságból elkövetett emberölés és testi sértés miatt indítottak nyomozást. A tragikus történetből mindenki levonhatja a következtetést: a gázt padlóig nyomni hatalmas felelőtlenség, melyet kár még azzal is tetézni, hogy iszunk és nem kapcsoljuk be a sokszor életet jelentő övet.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: