2017-05-18 09:02:57• hírek • Kocsis Zoltán

Közel 15 ezer szatmári igénylés érkezett a Szülőföldön magyarul-ra

A Szülőföldön magyarul pályázati irodában befejeződött a digitális rögzítés, a hiánypótlás időszaka következik. Akik a hiányt nem pótolják, azok kérvényét elutasítják.

A Szülőföldön magyarul elnevezésű pályázatra idén összesen 149.061 igénylést rögzítettek, amelyből 1.843 hallgatói, és 14.7218 nevelési, oktatási igénylés. A hiányos igénylések száma 1132. A leggyakoribb hiány szokás szerint a szülő érvénytelen, vagy hiányzó személyazonossági igazolványa.

Szatmár megyéből 14.814-en igényeltek támogatást, ebből 4460-an Szatmárnémetiből, tudtuk meg Ady-Kovács-Ferenczi Noémi programkoordinátortól.
Május utolsó hetén útrakelnek a hiánypótlás-felszólítások, amelyekre a kézhezvételtől számított 15 napon belül be kell küldeni a kért dokumentumot. Amennyiben a hiányt nem pótolják, az igénylés elutasításra kerül. Az érintettek figyelmesen olvassák el a levelet, és csak a kért dokumentumokat postázzák. A borítékra írják rá: hiánypótlás.

Amennyiben nem érthető valami, vagy nem egyértelmű, információt, tájékoztatót a szulofoldonmagyarul.ro honlapon, vagy az info@szulofoldonmagyarul.ro címen, illetve a 0266-244450 telefonszámon kaphatnak az érintettek.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: