2012-11-21 15:58:20• hírek • Póti Orsolya

Multimédia-fejlesztő képzésen a Refi pedagógusai

Multimédiás terem segíti a színvonalas oktatást december 3-tól a Szatmárnémeti Református Gimnáziumban. Ez ugyanis az az időpont, amikor a tanintézmény pedagógusai befejezik a multimédia-fejlesztő képzést.

A Szatmár Megyei Tanügyiek Háza és az Alfa Vega támogatásával multimédia-fejlesztő képzésen vesz részt a Református Gimnázium 23 tanára december 3-ig.

A pedagógusok eddig elméleti előadásokat követhettek figyelemmel, ettől a héttől pedig elkezdődött a képzés gyakorlati része, melynek keretében a résztvevők megismerkedhetnek azokkal a professzionális eszközökkel amelyek segítségével képesek lesznek magas szintű multimédiás tartalmakat elkészíteni.

A gimnázium vezetősége már beszerzett egy multimédiás táblát, de szándékukban áll még egyet vásárolni, azért, hogy párhuzamosan két tanár is órát tartson majd a hasznos eszközök segítségével. Persze az ideális az lenne, hogy minden katedrának legyen egy ilyen táblája.

„A gyakorlati órákat minden, a képzésen résztvevő pedagógus nagyon izgalmasnak tartja, hiszen ez a modern tanítási folyamat valamit megőriz a hagyományos tanári státuszból. Úgy gondolom, hogy ezen a téren a technika észrevétlenül lopakodik be a klasszikus tanári óraszerkezetbe" - mondta el Szilágyi Éva igazgatónő.

Egyébként a multimédia-fejlesztő képzés ingyenes és magyar nyelven zajlik.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: