2012-04-17 18:18:35• hírek • Szatmar.ro

Öt és fél kilométer járda épült

Tartotta magát korábbi ígéretéhez Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatala: április közepéig összesen 5,6 kilométernyi járdát újítottak fel három különböző negyedben. A múlt héten a közvilágítást is sikerült modernizálni közel félezer helyen.

Március közepétől április közepéig összesen 5,6 kilométernyi járdát aszfaltoztak le Szatmárnémetiben, három különböző negyedben. A legnagyobb volumenű munkára a 16-os lakónegyedben került sor, ahol összesen 2,9 kilométer járdát sikerült modernizálni a Sanatatii, az Aurora, a Muncii, a Musetel, a Rozmarin, a Capricornului, a Iasomiei, az Astronauţilor és az Armoniei utcákon.

Emellett 2,2 kilométer járda készült el a Carpati II negyedben a Ganea és a Bargaului utcákon, további fél kilométer pedig a 17-es lakónegyedben, a Somesului és a Crisului utcákon.

A polgármesteri hivatal tájékoztatása szerint az előző héten összesen 450 helyen sikerült modernizálni a közvilágítást: az immár elavult, 30 éves, 250 W-os áramforrásokat modern, takarékosabb 100 W-os forrásokra cserélték a Május 14, a Solidaritatii és a 16-os lakónegyedekben, valamint az Árpád, a Traian Viua, a Brancoveanu-Petőfi utcákon és a Szamos-üzlet parkolójában.

Szintén az elmúlt héten  helyezték üzembe a Szamos töltésén a közvilágítást, összesen öt kilométer hosszan.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: