2019-10-10 09:55:32• hírek • cjsm.ro

Közbeszerzési eljárásokról egyeztettek

Szatmárnémetibe látogatott Bogdan Puşcaş, az Országos Közbeszerzési Hatóság elnöke és az intézmény 3 igazgatója, akik a Szatmár Megyei Tanács elnökének, Pataki Csabának a meghívására egy munkamegbeszélésre érkeztek a megyeközpontba – adta hírül hivatalos weboldalán a Szatmár Megyei Tanács sajtóosztálya.

Pataki Csaba elmondta: a találkozón tisztázni kívántak néhány, a közbeszerzési eljárásokkal kapcsolatos szempontot, melyek segítségével következetesebben tudnak eljárni ezen területen.
 

A találkozón részt vettek még a Megyei Tanács alárendelt intézményeinek vezetői, többek között az alárendelt egészségügyi intézmények közbeszerzésért felelős igazgatói, valamint a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és az Apaserv Rt. képviselői. Az Országos Közbeszerzési Hatóság vezetőségével folytatott megbeszélés eredményeként több vonatkozó szerződés teljesítésének folyamata került feloldásra, mely jelentősen lerövidíti ezen szerződések végrehajtásának időtartamát.


Ugyancsak a mostani találkozón került megvitatásra a Hatóság közbeszerzési ágazatra vonatkozó stratégiája, az ágazat megszervezése, valamint a közbeszerzésben dolgozók státuszával kapcsolatos néhány szempont is, melyeket az új Közigazgatási Kódex szabályoz - derül ki az interneten közzétett beszámolóból.

Hozzászólás:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: