2018-05-24 17:39:18• hírek • Bede Emőke

Kozák Anikó kapta idén a Kölcsey Nagydíjat

Csütörtök délután tartotta a Kölcsey Ferenc Főgimnázium a ballagási ünnepséget, mely többnyire a diákokról szól. Egy pillanatban azonban a dörgő taps nem nekik, hanem egy kiváló pedagógusnak szólt.

A Kölcsey Nagydíjat a Szülői Bizottság alapította 2011-ben azzal a céllal, hogy az iskola azon pedagógusait díjazzák, kik munkásságuk által hozzájárultak a főgimnázium azzá és olyanná válásához, mint amilyennek mindannyian ismerjük.
 

A Kölcsey Nagydíj arany fokozatát az idén olyan pedagógus kapta, aki egyike azoknak az embereknek, akik ennek az iskolának az alappilléreit képezik. Olyan pedagógus, aki nemcsak tanít, hanem nevel is. „Képtelen az alakoskodásra, őszintesége, igazsághoz, értékekhez, hagyományokhoz való ragaszkodása hitelessé teszi diákok, kollégák, szülők előtt egyaránt” -jellemezte az iskolaigazgató Kozák Anikót, ki megannyi fiatal oktató számára követendő példaként szolgálhat.
 

A kitüntetett laudációjának felolvasását követően Zsók Csaba, a Szülői bizottság elnöke nyújtotta át Kozák Anikó magyartanárnőnek az elismerő oklevelet.


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: