2010-04-22 16:32:28• hírek • Szatmar.ro

Következményei lehetnek a vereségnek

A Nagybánya elleni sima vereség nem nyerte el a VSK vezetőinek a tetszését.

Nem sikerült a visszavágás a Szatmárnémeti VSK férfi kézilabda csapatának, így az idénybeli második meccsét is elveszítette a nagy rivális Nagybányai Minaur ellen a Nemzeti Liga 23. fordulójában.

Bár a vereség nem befolyásolta sem a szezon előtt kitűzött cél, vagyis a bennmaradás elérését, a csapat ráadásul a Temesvári Poli veresége miatt a tabellán elfoglalt 10. pozícióját sem veszítette el, mégis, az egyesület vezetősége természetesen nem kitörő örömmel fogadta a 25-29-es vereséget.

Kereskényi Gábor, a VSK igazgatótanácsának elnöke elsősorban a játékosok motiválatlanságát kifogásolta és elmondta, ennek következményei is lesznek. „Ugyanazt a motiválatlan játékot nyújtotta a csapat mint az ősszel Nagybányán, elfogadhatatlan például az, hogy Surducan mint átlövő szinte nem is támadta a kaput. Ennek lesznek következményei, ez egy vészcsengő kell legyen a játékosoknak, mivel hamarosan eldöntjük, hogy kikkel ülünk le tárgyalni az új szerződésről", nyilatkozta az sportvezető.


Nem örült a vezetőség a VSK Nagybánya elleni vereségének
Nem örült a vezetőség a VSK Nagybánya elleni vereségének


A bajnokságból mellesleg még három forduló van hátra, de a VSK-ra már csak két meccs vár, mivel a következő etapban esedékes ellenfele, a Medgidia a téli szünetben visszalépett. Ezt követően május 2.-án a bajnoki címvédő Konstanca látogat majd a partiumi városba, egy héttel később pedig aVSK a Steaua otthonában búcsúzik az idei szezontól.

Nemzeti Liga, 23. forduló:
Kolozsvári U Transilvania-Bákói Ştiinţa 25-26 (13-8)
Temesvári Poli-Suceavai Bucovina 24-34 (13-16)
Dinamo-Tg. Jiu-i Pandurii 24-32 (15-13)
Székelyudvarhelyi HC-Resicabányai UCM 33-30 (16-15)
Steaua-Konstancai HCM 23-23 (14-7)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: