2012-04-24 12:35:56• hírek • Póti Orsolya

Kövesd a pirosat a Red Hatben!

Kövesd a piros színt, Follow the Red címmel nyílt kiállítás a szatmárnémeti Red Hat Kávézóban április 23-án.
Kövesd a piros színt, Follow the Red címmel nyílt kiállítás a szatmárnémeti Red Hat Kávézóban április 23-án.

A Prisma Fotóművészek Egyesülete újabb fotókiállításra invitálja meg az érdeklődőket. Ezúttal egy brassói fotóművésznő alkotásait mutatják be a Red Hat kávézóban.

Kövesd a piros színt - Follow the Red címmel nyílt kiállítás a szatmárnémeti Red Hat Kávézóban április 23-án. Az érdeklődők a Brassóban élő fotóművésznő, Iulia Barbu alkotásait tekinthetik meg. Barbu a Szatmári Prisma Fotóművészek Egyesületének tagja, aki főként utcai fotóival hívja fel magára a figyelmet.

„Csak játékból kezdtem el fotózni, és ez a játék egy különleges lelkiállapotba kerített: észrevettem, hogy minden általam fényképezett jelenet üzen valamit és minden fényképtől kapok egyfajta ajándékot. Ez az, amit számomra a fotózás nyújt. A legintenzívebb érzéseket, és csodálatos sokszínűséget" - nyilatkozta a fotóművésznő, aki szerint az ideáljaink, csak úgy érhetők el, ha élvezettel tesszük azt, amit éppen csinálunk.

A kávézóban kiállított képeivel a hétköznapi pillanatokat és az átlagembert jeleníti meg. A képek az utcai életről szólnak, melyet személyesen átélt, megtapasztalt, majd feltűnt a piros, melyet lépésről lépésre követett, vadászott. Megtalálta egy dzsekiben, egy játékban, a villamoson, a telefonfülkében, a sportcipőben...

Ezek az utcai fotók egyszerre átadják a mindennapi élet humorát, iróniáját valamint a szépségét. A piros után való keresgélés egyfajta játék, mely lenyűgözi és hatalmába keríti a művésznőt.

Iulia Barbuval április 25-én, szerdán 10-12 óra között találkozhatnak az érdeklődők a Red Hat Kávézóban.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: