2015-08-06 09:55:45• hírek • Blikk.hu

Kováts Vera nem keresi görcsösen a szerelmet

Megelégelte Kováts Vera, hogy korábban belekényszerítették egy szerepbe, ezért új klipjével ebből a skatulyából is szeretne kitörni.

- Keveset hallani arról a cserfes kislányról, akit az X-Faktorban megismert az ország. Miért tűnt el?

- Azért erről nincs szó. Ha a képernyőn nem is, de a színfalak mögött egyfolytában történik velem valami. Egyrészt felnőttem, saját zenekart indítottam, a Vera and the Foxes-t, és saját dalokkal lépünk fel. Emellett pedig újabban a Junk Big Bandben vendégénekes is vagyok. Legközelebb a Zeneszöveg.hu bemutatta koncertsorozat keretében lépünk fel, augusztus 22-én, a Kobuci kertben, Tátrai Tiborral.

- Kitölti az életét a zene?

- Egyértelműen. Azaz majdnem, mert közben az óvónőképző főiskolára is járok. Élvezem ezt is, de bevallom, nem tudok benne igazán kiteljesedni. Jelenleg mindenre van időm, szingli vagyok, és nem is keresek magam mellé görcsösen valakit. Persze azért randizgatok.

- Véget ért a lázadó korszaka?

- Csak részben. A Miért? című új számomban is van egyfajta tombolás. Már forgatjuk hozzá a klipet, amiről annyit elárulhatok, hogy futok, gyakorlatilag menekülök valami elől. Ezzel szeretnék kitörni abból a „cuki kislányos" skatulyából, amellyel korábban korlátozták a személyiségemet és a zenémet. Megelégeltem ezt. Nem vagyok bábu.

Még több bulvárhír a Blikk.hu-n.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: