2009-06-03 11:11:35• hírek • Szatmár.ro

Kovács Péter Hunyad megyében

Hunyad megyében nem könnyű új üzenetet megfogalmazni, hiszen itt Winkler Gyula hazai pályáján vagyunk, az ő több éves munkája már elegendő ahhoz, hogy az emberek elmenjenek szavazni. Én azonban még külön megszólítanám a fiatalokat - fogalmazott mai Hunyad megyei kampánykörútján Kovács Péter.

Az RMDSZ európai parlamenti képviselőjelöltje Széll Lőrincz és Bálint Margit EP-jelöltek társaságában látogatott el Vajdahunyadra és Dévára, ahol elsősorban fiatalokkal, diákokkal találkozott.

A Magyar Összefogás jelöltje a dévai Téglás Gábor Iskolacsoport diákjaival folytatott beszélgetés során a cselekvés, a tenni akarás fontosságát hangsúlyozta. „Ha elégedetlenek vagyunk életkörülményeinkkel elsősorban nekünk kell cselekednünk azért, hogy azokat megváltoztassuk, jobbá tegyük" - vélekedett Kovács, aki az aktív társadalmi szerepvállalás fontosságát is kiemelte: „Fontos, hogy a fiatalok aktívan bekapcsolódjanak a helyi ifjúsági tanácsok, civil és egyházi szervezetek tevékenységébe, és közös összefogással próbáljanak változtatni saját életükön."

Az RMDSZ politikusa e helyi szinten és az európai parlamentben zajló munka között is párhuzamot vont. „Brüsszelben mi összefogással akarjuk elérni, hogy az erdélyi magyarság elvárásai teljesüljenek, érdekei érvényesüljenek, élete jobbá váljon" - mutatott rá Kovács.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: