2009-05-18 13:21:38• hírek • Szatmár.ro

Kovács Pétert a fiatalok támogatják

„Csík területi körutam alkalmával fontosnak tartottam olyan fiatal polgármesterekkel találkozni, akik egykor a Magyar Ifjúsági Értekezlet aktív tagjai voltak" - jelentette ki Kovács Péter európai parlamenti képviselőjelölt szombaton, május 16-án.

A polgármesterek - Bíró László (Csíkmadaras), Kencse Előd (Csíkszentimre), Szentes Csaba (Madéfalva) és Császár Attila (Csíkrákos) - karöltve a Magyar Ifjúsági Értekezlet 300 tagszervezetével támogatják Kovács európai parlamenti képviselőjelöltségét.

 

„A fiatalok egy nagy családot alkotnak, azon kell dolgoznunk, hogy az erdélyi magyarság is egy nagy családdá váljon" - üdvözölte Korodi Attila képviselő a Gyöngyvirág néptánc-együttes tiszteletére rendezett eseményen Kovács Pétert.

A képviselőjelölt jelen volt továbbá a gyimesközéploki ifjúsági napokon tartott sportrendezvényeken is, este pedig a zene kapta a főszerepet a rockzene-rajongó politikus naptárában. „Megyek Tankcsapda koncertre Csíkszeredába, de nem beszédet tartani, mint ahogy az sok politikusban kísértésként felmerülne - hanem bulizni."- mondta Kovács.


Kovács Péter a fiatalokkal találkozott
Kovács Péter a fiatalokkal találkozott


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: