2009-08-26 12:20:26• hírek • Blikk.hu

Kovács Áron a csúcspasi

Ki a legszexibb sztár? A majd' ezer megkérdezett szerint a legdögösebb férfi médiaszereplő a TV2 meztelen motorozásával női szíveket megdobogtató műsorvezetője, Kovács Áron (36).

Az állandóan bolondozó, kiváló hangú televíziós nem tagadta: hiú férfi lévén nagyon boldoggá tette a szavazás végeredménye. - Minden férfiban van hiúság, de ez nálam nem abban merül ki, hogy órákat töltök a tükör előtt - mondta a Blikknek a Popdaráló műsorvezetője, aki feleségével neveli közös gyermeküket.

- Nálam a hiúság az, hogy szeretném, ha a világraszóló mosolyomat viszonozná mindenki. Az a fajta szeretet, ami bennem van, azt feltételezi, hogy a nők vevők erre. Ez a felmérés visszajelzés számomra, hogy a mosolyom működik.

A képzeletbeli ezüstérmet a főzőműsorával sok hölgyet a képernyő elé ültető Kovács Lázár (34) nyakába akasztották. Amikor az Amerikát is megjárt műsorvezető meghallotta, hogy második lett, azt hitte, valaki viccelődik vele. - Komolyan, nagyon örülök - reagált a sztárszakács.

- Én is hiú vagyok, és köszönöm a magas pontszámokat azoknak, akik megtiszteltek vele. De van önkritikám, mindennap nézek tükörbe, bevallom, legkevésbé sem a szexis szó jut eszembe magamról.

A cikk folytatás a www.blikk.hu weboldalon olvasható.


A TV2 műsorvezetője kapta a legmagasabb pontszámot.


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: