2019-11-18 15:45:32• hírek • közlemény

Kovács András Péter - KAP önálló estje Szatmárnémetiben!

november 28

A Showder Klub népszerű humoristája, Kovács András Péter november 28-án Szatmárnémetiben, a Szakszervezetek Művelődési Házában 19:00 órától mutatja be vadonatúj önálló humorestjét, mely az  “Életed filmje” címet viseli.

„Azt mondják, halálod pillanatában lepereg előtted életed filmje. Ha buddhista vagy, akkor valószínűleg a következő élet előzetese is. De ha hihetünk a szóbeszédnek, az utolsó pillanatban egyszer, utoljára – vagy talán először – egyben láthatod az egészet . És amit látsz, meg fog lepni: nem egy csavaros játékfilm, nem is felzaklató doku – csupán összedobált snittek zavaros egymásutánja egy bizarr történettel, aminek az eleje hiányzik, a befejezése pedig érthetetlen. Egy olyan film, ami gyártási terv, forgatókönyv és próba nélkül készült, amiben a szereplők esetlenül botladoznak és improvizálnak, aminek a főszerepére senki nem castingolt téged, ahol a rendező kiléte talány. Nem vígjáték, nem is tragédia – leginkább börleszk.”


Kovács András Péter estje erről a börleszkről szól, az egyes életszakaszok legnagyobb elhasalásairól, a Vihar a Biliben c. estből ismert vicces és elgondolkodtató stílusban, az est végére pedig kiderül: mindegy, melyikünk filmjét játssza a mozigépész, nincs új sztori – csetlés-botlásaink  emberiek, mélyek és egyetemesek.


Az előadásra egy jegy ára 35 lej, a helyek száma korlátozott. Belépők elővételben, hétköznaponként 9-16 óra között az RMDSZ székházban (M. Viteazu utca 10. szám alatt) vásárolhatók.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: