2011-11-03 13:34:23• hírek • Szatmár.ro

Köszönjük a bátorságot!

Az RMDSZ Szatmár Megyei Szervezete nevében őszinte köszönetünket fejezzük ki mindazoknak, akik az elmúlt napokban megértették, hogy a sorsunk alakításának lehetősége ismét a mi kezünkbe került, és ennek szellemében büszkén és bátran vallották magukat a népszámlálás során magyar nemzetiségűnek és magyar ajkúnak, s mindezek mellett felvállalták felekezeti hovatartozásukat is.

Októberben a Minden magyar számít szlogen nem csak egy papírra nyomtatott jelszó lett, hanem élő üzenet, amely képes volt az emberi szívekig hatolva meggyőzni a bizonytalankodókat is arról, hogy az összetartás kell legyen a magyarság legnagyobb ereje. Ahhoz azonban, hogy Szatmár megye minden szegletébe eljuthasson az üzenet, szükség volt segítőkre. Köszönet illeti tehát a segítségnyújtásért a történelmi egyházakat, a civil- és ifjúsági szervezeteket, és minden olyan magyart, aki átérezte eme lehetőség fontosságát a jövőnkre nézve.

Természetesen nem feledkezünk meg azokról sem, akik vállalták a népszámlálóbiztossággal együtt járó felelősséget, illetőleg köszönettel tartozunk azoknak is, akik a népszámlálás ideje alatt értékes és hasznos információkkal szolgáltak annak érdekében, hogy az esetleges jogsértő megnyilvánulásokat időben tudjuk orvosolni.

Az RMDSZ Szatmár Megyei Szervezete nevében, Csehi Árpád elnök

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: