2012-08-27 09:59:30• hírek • Szatmár.ro

Jampi-bulival ért véget a XI. PMN

A magyar rock and roll élő legendája, Fenyő Miklós és zenekara lépett fel a XI. Partiumi Magyar Napok zárókoncertjén. Közel ötszáz dalából a legjobbakat adta elő, szólt a Csókkirály, a Csavard fel a szőnyeget és limbó-lázban is égett a közönség.

Szombaton még a budapesti Margitszigeten lépett fel, vasárnap este pedig már a szatmárnémeti Új Főtéren zenélt a rock and roll fenegyereke, Fenyő Miklós. Az örökifjú jampecről nehezen hittük el, hogy 1947-es születésű, a produkciója energikus és látványos volt, s ahogy a szatmári közönség tapsból, úgy Miki energiából nem tudott kifogyni.

S Bár Fenyő Miklósnak elég csak felmennie a színpadra, hogy igazi házibuli-hangulat alakuljon ki, a produkción sokat dobott a FenyőGyöngye zenekar és a Jampi Angyalok tánckar, akik számtalanszor átöltöztek a koncert ideje alatt és produkciójukkal a 60-as, 70-es évek buliiba engedtek betekintést.

Úgy érezzük, Fenyő Miklós koncertje méltó befejezése volt a XI. Partiumi Magyar Napoknak. Azt, hogy az Edda vagy Fenyő Miki koncertjén voltak többen, nehéz lenne eldönteni, de nagyon valószínű, hogy a PMN 2012-ben látogató-rekordot döntött.

Fenyő Mikivel buliztak a szatmáriak

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: