2016-06-06 18:03:09• hírek • Szatmar.ro

Köszönet a választóknak!

A mostani győzelem mindannyiunké. A legkisebb településen szavazati jogukkal élőktől kezdve a megyeközpontban voksolókig mindenki hozzájárult ahhoz, hogy ismét bebizonyíthassuk, hogy Szatmár megye legerősebb politikai szervezete még mindig a Romániai Magyar Demokrata Szövetség.

Ez a választás arról szólt, hogy Szatmár megye milyen tempóban haladjon tovább. A választók többsége a lendületre szavazott. A többség megértette az üzenetünket és bizalmat szavazott a programunknak. Nagy kihívások állnak előttünk. Növelni kell megyénk, városaink és községeink versenyképességét, munkahelyeket kell teremteni, javítani a közlekedést, csökkenteni lemaradásunkat a régió más területeihez képest.

Őszinte örömmel tapasztaltuk, hogy a legtöbben nem engedtek a megosztásnak, amely csak gyengítené a magyarságot, hanem bizalmat szavaztak a polgármesterjelöltjeinknek, a helyi és megyei tanácsosi listán szereplőknek. Az RMDSZ Szatmár megyei és szatmárnémeti szervezete nevében az önkormányzati választásokon kapott bizalomért szeretnénk őszinte köszönetet mondani minden támogatónknak. Köszönjük, hogy az erős képviseletre szavaztak. Köszönjük, hogy részvételükkel bebizonyították, jó úton haladunk.

Köszönjük a támogatást és a bizalmat. Együtt folytatjuk Szatmár megyéért s annak minden lakosáért!

Tisztelettel,

Pataki Csaba, az RMDSZ Szatmár Megyei Szervezetének elnöke

Kereskényi Gábor, az RMDSZ Szatmárnémeti Szervezetének elnöke

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: