2011-08-29 13:07:43• hírek • X

Kóstold meg a Gemelli Étterem és Pizzéria különlegességeit!

A finom Gemelli pizzákat ezúttal egy vadi új étteremben is megkóstolhatod, sőt különleges ízeket is kipróbálhatsz - a legjobb ételek és desszertek várják az ide betérőket.

Alig egy hete nyitotta meg kapuit Szatmárnémeti legújabb étterme, a Gemelli Étterem és Pizzéria, a város szívében, a Martirilor utca 2. szám alatt (a Iuliu Maniu utca sarkán). A közkedvelt Gemelli pizzák itt is megtalálhatóak, ugyanakkor egy gazdagabb menükínálattal és kedvező árakkal várják a vendégeket.

A stílusosan kialakított étteremben úgy a házias ízek kedvelői, mint az ínyenc falatokra vadászók megtalálják a számukra kedvelt gasztronómiai fogásokat, hiszen levesek, húsfélék, tészták, saláták és desszertek széles választéka megtalálható. A szakácsok ugyanakkor a vegetáriánusokra is gondoltak: az előételek és saláták menüpontban számos közkedvelt ilyen étel választható.

Ha csak pizzát rendelnél, akkor továbbra is kihasználhatod az 1+1 akciót: egy pizza mellé még egy jár ingyen. De érdemes megkóstolnod az étterem által kínált napi menüt (leves, főétel és ásványvíz) 12 lejért, vagy az olyan különlegességeket, mint a rozmaringos kacsacomb, a túrókrémes sült csirkemell, vagy a mozzarellás, barackos csirkemell.

Minden étel megrendelése előtt az étterem szakácsa előétellel kedveskedik: finom gombakrémes pirítóssal várja az érkezőket. Mindemellett két személyre szóló bőségtálak közül is válogathatsz, az étkezést pedig egy finom desszerttel, Tiramisuval, Somlóival, Panna Cottaval, vagy bécsi almával zárhatod.

A hangulatos termet különböző rendezvényekre is lefoglalhatod. A részletekért tárcsázd a 0740-51-61-51-es telefonszámot.

Az étterem nyitvatartási ideje:

-hétfőtől csütörtökig 9-24 óra között
-pénteken és szombaton 9-  éjszaka 1 óra között
-vasárnap 12-24 óra között.

Látogass el Te is Szatmárnémeti legújabb éttermébe, meglátod megéri!

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: