2008-04-18 01:27:25• hírek • István Löchli

Füstmentes életre buzdítanak

 Akár ezer eurót is nyerhet, aki lemond a dohányzásról.

A Szatmár Megyei Kábítószerellenes Megelőző, Felmérő és Tanácsadó Központ is csatlakozott ahhoz az országos kampányhoz, melynek keretében arra szeretnék sarkallni a dohányzókat, hogy minél hamarabb szokjanak le káros szenvedélyükről önmaguk és környezetük érdekében.

E program keretén belül nemrégiben a szervezet önkéntesei szórólapokat osztottak szét a város több forgalmas pontján, melyen arra hívták fel a lakosok figyelmét, hogy amennyiben lemondanak a dohányzásról, akár ezer eurót is nyerhetnek. 

A versenyre benevezőknek egy formanyomtatványt ki kell tölteniük, és megadott címre el kell juttatniuk. A szerencsés nyertes a Dohányellenes Világnapon, május 31-én 1000 eurót nyerhet. 

Ilyen jellegű kampányra Szatmár megyében még nem került sor, ezért bíznak abban, hogy sokan teljesítik majd a feltételt, mely szerint május 31-ig egy szál cigarettára sem gyújt rá. A mai modern műszerekkel szinte órára pontosan nyomon követhető, ki mikor gyújtott rá, így a csalás lehetősége teljes mértékkel ki van zárva. 

 


 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: